Wat is onze meerwaarde?

 

 

Het opzetten van promotionele acties is een arbeidsintensief traject dat wij graag uit uw handen nemen. Wij combineren promotionele acties van uiteenlopende producten of diensten (joint promotions) en zoeken voor u de juiste media- en/of marketingpartner.

 

Wij bedenken samen met de mediapartner welke creatieve samenwerkingen kunnen worden uitgewerkt met adverteerders. Om bijvoorbeeld nieuwe abonnees te werven, meer loyaliteit te creëren of meer bezoekers te trekken. Daarbij trachten wij buiten de tariefkaart om te denken en zoeken we naar een relevante win-win samenwerking voor zowel de adverteerder als de media.

 

Afhankelijk van de aard van de promotie die u aanbiedt, kan het noodzakelijk zijn om samen te werken met een marketingpartner, die een extra voordeel verstrekt aan de consument. Wij zoeken hiervoor vaak een partner in het domein van entertainment, vrije tijd, sport, vakanties, etc. Dit is aantrekkelijker voor de consument en vergroot de kans op het succes van uw actie. 
 
No Doubt ziet het als een uitdaging opvallende en budgetvriendelijke joint promotions te ontwikkelen. Wij brengen merken bij elkaar en maken gebruik van ons omvangrijke netwerk in de media. Volgende promotieacties zijn onze troef: kansacties, prijzenkortingen en samplingacties.